ОСТАННІ НОВИНИ

Посол Андрій Таран отримав нагороду Міноборони Словенії

Андрій Котенський

|

Послу України в Республіці Словенія Андрію Тарану було вручено медаль Міністерства оборони Словенії «За міжнародне співробітництво» І-го ступеня, повідомило посольство України в Республіці Словенії.

Послу України в Республіці Словенія А.Тарану було вручено медаль Міністерства оборони Республіки Словенія «За міжнародне співробітництво» І-го ступеня.

Медаллю «За міжнародне співробітництво» І ступеня нагороджуються міністри оборони або державні секретарі іноземних держав та інші високопоставлені політичні або військові посадовці та керівники міжнародних організацій.

Нагороду вручив Міністр оборони Республіки Словенія Мар’ян Шарець під час урочистої церемонії, яка відбулась в Міністерстві оборони Словенії.

«Посол А.Таран своєю діяльністю сприяє розвитку двосторонніх відносин між Україною та Словенією у сфері безпеки та оборони, приймає активну участь в експертних заходах в Словенії, ділиться зі словенськими колегами своїми високопрофесійними та фаховими думками з питань регіональної та глобальної безпеки, робить важливий внесок у співпрацю двох країн», – зазначив під час нагородження Міністр оборони Словенії Мар’ян Шарець.

Посол України в свою чергу висловив вдячність міністру за його міцну позицію щодо підтримки України та її Збройних Сил.

«Впевнений, що ця нагорода стане черговим поштовхом для розвитку наших дружніх відносин», – зазначив Андрій Таран.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *