ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільша кількість боєзіткнень від початку доби відбулась на Курахівському напрямку, – Генштаб

Маркіян Рой

|

Від початку 13 червня вже відбулося 37 бойових зіткнень на фронті, загарбники здійснили 12 авіаційних ударів із застосуванням 17 КАБів, а ще понад 580 разів обстріляли позиції українських військ та населені пункти. Про це повідомляє Генштаб.

Минулої доби на фронті сталося 126 бойових зіткнень.

Повітряні сили та ракетні війська і артилерія Сил оборони України уразили п’ять районів зосередження особового складу і техніки ворога, три засоби ППО та одну артилерійську систему.

Від початку цієї доби вже сталося 37 бойових зіткнень. Загарбники здійснили 12 авіаційних ударів із застосуванням 17 КАБів, понад 580 разів обстріляли позиції українських військ і населені пункти.

На Харківському напрямку війська РФ двічі безуспішно атакували позиції підрозділів Сил оборони в районах Глибокого і Тихого.

За уточненою інформацією, на даному напрямку за минулу добу росіяни втратили 135 осіб вбитими і пораненими, знищені бойова броньована машина, артилерійська система та шість автомобілів. Пошкоджені шість артилерійських систем.

На Куп’янському напрямку російські війська один раз намагалися провести штурмові дії поблизу Стельмахівки, зазнали невдачі та відступили. Тривають бої неподалік Синьківки та Петропавлівки. Ситуація контрольована.

На Лиманському напрямку відбита ворожа атака в районі Греківки. Втрат позицій не допущено.

Також невдачею завершився штурм українських оборонних рубежів неподалік Верхньокам’янського на Сіверському напрямку.

На Краматорському напрямку від початку доби сталося вже п’ять бойових зіткнень. Три атаки росіян успішно відбиті в районі Андріївки. Два боєзіткнення тривають поблизу Іванівського. Ситуація напружена.

За сьогодні на Покровському напрямку ворог здійснив уже вісім спроб атакувати українські позиції. Шість атак поблизу Новоселівки Першої та Новоолександрівки відбиті. Тривають бої поблизу Калинового.

На Покровському напрямку, за уточненою інформацією, за минулу добу ворог зазнав втрат: 242 особи вбитими і пораненими, знищені вісім танків, вісім бойових броньованих машин, дві артилерійські системи та чотири автомобілі. Пошкоджені два танки та автомобіль.

Найбільша кількість боєзіткнень від початку доби – на Курахівському напрямку. Ворог наростив зусилля та намагається прорвати оборону в районах Красногорівки, Георгіївки та Парасковіївки. П’ять атак успішно відбиті. Сім штурмових дій ще тривають. Ситуація під контролем Сил оборони.

За уточненою інформацією, втрати російських військ за минулу добу на цьому напрямку склали 85 осіб вбитими і пораненими, знищені два танки, три бойові броньовані машини, дві артилерійські системи та сім автомобілів.

На Оріхівському напрямку армія РФ двічі намагалась витіснити українських воїнів із займаних позицій поблизу Малої Токмачки. Триває бій.

На решті напрямків обстановка не зазнала суттєвих змін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *