ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ атакували російські комплекси ППО в тимчасово окупованому Криму, – Генштаб

Маркіян Рой

|

ЗСУ у ніч проти 12 червня атакували російські зенітні ракетні комплекси, які окупанти розгорнули на території тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє Генштаб.

«Сьогодні вночі наші війська знову атакували російські зенітні ракетні комплекси, які загарбники розгорнули на українському півострові», – йдеться в повідомленні.

Цього разу завдано групового ракетного удару по одному ворожому зенітному ракетному дивізіону С-300 неподалік Бельбека, а також двох зенітних ракетних дивізіонах С-400 поблизу Бельбека та Севастополя.

Генштаб зауважив, що влучання в районах цілей підтверджене. Зокрема, знищені два радари комплексів С-300 та С-400. Щодо третього радара інформація уточнюється.

Окрім цього, зафіксована подальша детонація боєкомплектів у всіх трьох районах розміщення зенітних ракетних дивізіонів РФ.

Нагадаємо, українські військові в ніч проти 10 червня завдали успішних ударів по одному зенітному ракетному дивізіону С-400 окупантів у районі міста Джанкой та ще двох дивізіонах С-300 біля Чорноморського та Євпаторії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *