ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по Кривому Рогу, є загиблі та поранені

Маркіян Рой

|

Росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Наразі відомо про 6 загиблих та 11 поранених. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«Щодня й щогодини російський терор доводить, що Україна разом з партнерами має посилювати ППО. Ракетний удар росіян по Кривому Рогу. На цей момент 11 поранених людей і 6 загиблих. Мої співчуття родинам і близьким загиблих», – повідомив глава держави.

За даними очільника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, окупанти поцілили у житловий сектор.

Офіс Генерального прокурора повідомив про 7 загиблих і 20 поранених.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Пізніше в МВС розповіли, що кількість загиблих зросла до 8 осіб. Постраждала щонайменше 21 людина, серед травмованих – двоє дітей. Ще 4 осіб вважаються зниклими безвісти.

В Офісі генпрокурора повідомили, що кількість загиблих внаслідок ворожої атаки по Кривому Рогу збільшилася до 9. Поранено 29 людей, серед них 5 – діти.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *