ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни досягли обмеженого прориву у Часовому Яру, – британська розвідка

Маркіян Рой

|

У Міноборони Британії проаналізувати ситуацію у Часовому Яру, який намагаються захопити росіяни. Про це йдеться у щоденному огляді розвідувального співтовариства Міноборони Британії про російсько-українську війну, пише Європейська правда.

Як йдеться у зведенні, російські сухопутні війська, ймовірно, досягли обмеженого прориву у східне передмістя Часового Яру, що приблизно за 8 км на захід від Бахмута.

Вони також, ймовірно, взяли під контроль Іванівське – село на південний схід від Часового Яру.

“Повідомляється про запеклі бої в міських районах, в яких Збройні сили України протистоять просуванню російських сухопутних військ. Російські війська, ймовірно, залишаються на східній стороні каналу, який проходить через місто і є перешкодою для їхнього просування”, – йдеться в огляді.

Дуже ймовірно, що російські сухопутні війська застосовують піхоту для зачистки передмістя, і що рівень втрат серед російських військ є високим, зауважили в МО Британії.

Крім того, Збройні сили України повідомляють про артилерійський штурм міста з використанням термобаричних боєприпасів.

Часів Яр, ймовірно, становить цінність для Росії через його стратегічне розташування на плато, а також через його історичне використання як логістичного вузла для Збройних сил України, зазначено в огляді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *