ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільшу активність ворог продовжує проявляти на Покровському та Сіверському напрямках, – Генштаб

Маркіян Рой

|

Цієї доби російська армія атакувала на фронті вже 60 разів. Найбільш напруженими є Покровський та Сіверський напрямки Донецької області. Про це повідомляє Генштаб.

На Харківському напрямку тривають боєзіткнення в районах Вовчанська та Тихого.

На Куп’янському напрямку ворог сьогодні атакував п’ять разів, з них – два, в районах Петропавлівки та Піщаного, ще тривають. Також поблизу Петропавлівки агресор використав КАБи.

На Сіверському напрямку за сьогодні уже відбито половину з 12 атак окупантів. На даний час тривають наступальні дії ворога в районах Спірного та Роздолівки.

Також загарбники активні на Краматорському напрямку. Загалом тут за сьогодні відбулось шість боєзіткнень, одне з яких іще триває.

На Покровському напрямку агресор намагається просуватися в районах Новоолександрівки, Новопокровська, Новоселівки Першої та Калинового. Триває сім боїв. Загалом на напрямку, наразі, кількість ворожих спроб покращити свої позиції досягла 20. Наші захисники мужньо стримують окупантів та завдають їм відчутних втрат.

На Времівському напрямку тривають штурмові дії ворога в районі Урожайного. Українські воїни впевнено утримують зайняті рубежі.

На решті напрямків обстановка без особливих змін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *