ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» змінила графік руху приміських поїздів через навантаження на енергетику

Маркіян Рой

|

«Укрзалізниця» тимчасово змінила графік руху 74 приміських електропоїздів, аби зменшити навантаження на енергосистему. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Відповідно до нових правил, деякі поїзди тимчасово припинять курсування, а інші змінять періодичність або обмежать маршрут. Перші зміни набули чинності з 7 червня на окремих напрямках Львівської та Придніпровської залізниць. Надалі ці зміни будуть впроваджені на Південно-Західній та Південній залізницях.

В «Укрзалізниці» наголосили, що зміни не торкнуться критично важливих електричок, які забезпечують перевезення населення до місць роботи та назад.

Окрім цього, УЗ планує реалізувати в різних регіонах України проєкти для генерації електроенергії. Йдеться про десятки об’єктів розподіленої генерації загальною потужністю до 250 МВт. У компанії підкреслюють, що це дозволить частково покрити потреби в живленні об’єктів критичної інфраструктури «Укрзалізниці», а також споживачів по всій Україні, які підключені до розподільчої мережі товариства.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *