ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни дещо активізувались на Куп’янському напрямку, але найгарячіше – на Покровському

Наталя Дуляба

|

Від початку доби кількість бойових зіткнень на фронті вже становить 34, 16 із них ще тривають. Найбільшу активність російські окупанти проявляють на Покровському напрямку. Про це йдеться в обідньому зведенні Генштабу за 7 червня.

Від артилерійських обстрілів з території Росії продовжує потерпати прикордоння Чернігівської та Сумської областей. З початку доби від підступних ударів терористів постраждали Павлівка – з напрямку Новий Путь (РФ), Водолаги – зі сторони Обуховки (РФ), Катеринівка – з Комсомольского (РФ) та Бачівськ – з Троєборного (РФ).

Також агресор зі своєї території продовжує бити керованими авіаційними бомбами по Харківщині. З Белгорода (РФ) ворог наніс два удари з використанням чотирьох КАБів по Липцях. В районі населеного пункту Тихе триває бій.

Дещо активізувалися рашисти на Куп’янському напрямку. Від початку доби тут відбулося вже шість боєзіткнень в районах Синьківки, Піщаного та Дружелюбівки. Поблизу Греківки дві атаки ще тривають. Втрат позицій не допущено, кажуть у Генштабі.

На Лиманському напрямку наші захисники відбили три наступальні дії поблизу Тернів, Торського та Серебрянського Лісу. В районах Новосадового та Ямполя ворог продовжує атакувати.

На Покровському напрямку російські окупанти підтримують високу інтенсивність штурмових дій. Від початку доби вони вже 11 разів намагалися покращити тактичне положення поблизу Новоолександрівки, Євгенівки, Сокола та Яснобродівки. Три ворожі атаки українські воїни успішно відбили, вісім ще тривають.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили вже три штурми російських військ поблизу Красногорівки, Георгіївки та Парасковіївки. Ще три боєзіткнення продовжуються.

На Оріхівському напрямку війська РФ двічі намагалися потіснити наші підрозділи неподалік Роботиного. Один бій ще триває.

«На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала. Наші воїни напоготові, щоб зламати наступальні плани ворога», – додають у Генштабі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *