ОСТАННІ НОВИНИ

Сирський анонсував «оптимізацію структури підрозділів» Генштабу

Ольга Денисяка

|

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив про зміни в структурі військового управління. Про це він повідомив у соцмережах.

Головнокомандувач розповів, що в рамках реалізаціі стратегії розвитку видів і окремих родів військ до 2035 року удосконалюються структури військового управління.

«Продовжуємо удосконалювати структури військового управління. Головне наше завдання — зробити ефективнішою систему командування військами та виключити дублювання функцій. 

Ці заходи проводяться в рамках реалізаціі стратегії розвитку видів і окремих родів військ Збройних Сил України до 2035 року. Вперше ми плануємо на десятиріччя вперед.

У цьому ж контексті здійснюється формування Сил безпілотних систем ЗС України», – йдеться в повідомленні.

Окрім того, за його словами, триває оптимізація штатної структури підрозділів Генерального штабу. «Зокрема, відбувається зменшення їх чисельності та позбавлення від невластивих функцій. Завдяки цьому вже посилені органи військового управління, які здійснюють командування військами в районах бойових дій. Наша мета, незважаючи на російську агресію, — створити перспективну структуру Збройних Сил України на період до вступу в НАТО», – наголосив Сирський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *