ОСТАННІ НОВИНИ

Віталій Ломакович: «Проти БФ "Мрії збуваються" замовили брудну інформаційну кампанію»

|

Очільник благодійного фонду «Мрії збуваються» Віталій Ломакович заявив про замовну інформаційну кампанію проти благодійного фонду:

«Не так давно проти мене особисто та благодійного фонду «Мрії збуваються», який я очолюю, розпочалась брудна інформаційна кампанія. Ініціатори діють у класичних «совкових» традиціях: строчать кляузи і цинічно оббріхують. Я довго спостерігав, щоб зрозуміти: це корисні ідіоти, чи російська агентура? Кому це вигідно? І відповідь вже маю.

Я не збираюсь ні дискутувати з псевдоактивістами, які намагаються очорнити мене, й на моєму імені збудувати політичну карʼєру. Ні, і поготів, реагувати на закиди від депутатів, на яких, навіть після перефарбування, видніється триколор, бо вести діалог з медіа-кілерами, політичними повіями і колаборантами – це себе не поважати. Я хочу передусім донести свою позицію громаді. Я не дозволю, щоб замовні статті, дописи у соцмережах і пусті, але гучні висловлювання московських «консерв», унеможливили допомогу для військових і перекреслили все, що я робив і роблю для Львова, для України, для Збройних Сил!

Направду, є і моя помилка. Я не маю вільного часу чи піар-служби, аби публікувати сотні постів про ту кількість допомоги, яку я і мій фонд передали для потреб ЗСУ. Без телекамер. Без численних постів у соцмережах. Тихою і невтомною роботою для обороноздатності держави. Виправлюсь. Віднині й надалі я буду звітувати, щоб ні у кого не було сумніву, де дії, а де вистава для здобуття балів до політичного рейтингу. Отож, до суті.

Благодійний фонд «Мрії збуваються», який я заснував ще у 2012 році та очолюю дотепер, після 24 лютого 2022 року передали допомоги на майже 30 мільйонів гривень. Це авто, квадрокоптери, бронежилети, паливо, тепловізори, безпілотники, гроші на реабілітацію і безліч інших життєвонеобхідних речей для військових… За свій кошт, а не гроші з податків громади, за які часто піаряться різного штибу мери. Безумовно, не применшую роботи справжніх волонтерів. Для нас, на відміну від шукачів сенсацій, війна ще не завершилась!

Я не скористався всіма законними можливостями для бізнесу в час війни. Ознайомтесь із законом «Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні». Бо розумію, наскільки важливі «дрони, а не стадіони»! Для мене це не пусті гасла, а дії. Я вважаю, це підло – маніпулювати громадською думкою і експлуатувати проблеми військових у своїх піар-акціях під держустановами. Мені також добре відомо, яка рука годує пристосуванців, які використовують патріотизм, як ширму.

Я переконаний, що відстою своєю імʼя і у судах. Знову ж таки, підприємтсва, до яких я маю стосунок ніколи не мали, бодай жодного разу, контракту з державою! Я обурений, що без підстав мене намагаються «дошити» у справу, яку вважаю замовною. Вкотре закликаю до неупередженого розслідування та справедливого судового процесу. А особливо, до об’єктивного висвітлення подій у ЗМІ. Я дякую редакціям, які не спустились до жовтих заголовків і не публікували замовних статей, відповідно високих стандартів журналістики.

Я будую у надскладних умовах війни новий бізнес, який наповтюватиме бюджет, за попередніми підрахунками, щонайменше на 25 мільйонів гривень у рік! Крім того, у комплексі запланували, зокрема реабілітаційні програми для військових. Навіщо атакувати підприємства, які допомагають обороноздатності і намагатись знищити тих, хто допомагає армії? Нехай кожен дасть собі відповідь.

Нижче прикріплю світлини кількох зборів. Це найменша частина з того, що давно допомагає нашим Захисникам на передовій. А тим, хто свідомо підіграє ворогу і хоче зруйнувати нашу оборону зсередини, можу сказати одне – не дочекаєтесь! Слава Україні!».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *