ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили по Дніпру ракетами: є поранені, серед них – діти

Олег Дерев'янко

|

У ніч на вівторок, 4 червня, війська РФ завдали ракетного удару по Дніпру. Сили ППО збили дві повітряні цілі, однак внаслідок падіння уламків є шість поранених серед цивільних. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, одномісячний хлопчик у задовільному стані та лікуватиметься амбулаторно, а 17-річний юнак з травмами середньої тяжкості госпіталізований. Також постраждали 68-річний чоловік та три жінки віком 32, 36 та 56 років. Одна з жінок госпіталізована, її стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

Внаслідок обстрілу пошкоджено півтора десятка автівок. Вибиті вікна у приватних будинках, багатоповерхівках та лікарні. Також виникла пожежа, яку наразі вже ліквідовано.

О 08:32 очільник Дніпропетровської ОВА повідомив, що відомо про ще одного пораненого. Це 37-річний чоловік, наразі він у лікарні.

Лисак зазначив, що окрім Дніпра, агресор бив ввечері по Нікополю. Поцілив по місту дронами-камікадзе. Минулося без постраждалих.

Оновлено

У ДСНС України повідомили, що кількість поранених внаслідок удару по Дніпру зросла до восьми людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *