ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни гатили по базі відпочинку на Харківщині: є жертви

Наталя Дуляба

|

У ніч на понеділок, 3 червня, російські окупанти завдали масованих ракетних ударів по території відпочинкового комплексу на Харківщині. Одна людина загинула, ще двоє поранені. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Після півночі ворог здійснив щонайменше п’ять ракетних ударів по Слобожанській громаді. Атака прийшлась на базу відпочинку.

«У результаті були влучання на територію відпочинкового комплексу, загинув один цивільний чоловік, дані встановлюються. Поранення отримали двоє цивільних: чоловік та жінка», – сповістив посадовець.

Пошкоджено будинки на території відпочинкової бази.

Як додають в Офісі генпрокурора, уражена база відпочинку знаходиться у селі Дачне Чугуївського району.

Загиблим виявився 45-річний чоловік який був внутрішньо переміщеною особою з Донецької області. Інші двоє поранених – працівники відпочинкового комплексу.

Попередньо встановлено, що війська РФ завдали п’ять ракетних ударів зі систем С-300 із території Бєлгородської області Росії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *