ОСТАННІ НОВИНИ

За загибель дитини на озері львівʼянку засудили до двох років

Ольга Денисяка

|

До двох років за ґратами засудили 38-річну жінку, яка розпивала алкогольні напої в той час, коли її дворічна дитина втопилась в озері. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурор в суді довів, що у серпні минулого року обвинувачена разом зі своєю дворічною донькою відпочивала на березі ставка в одному із сіл Львівського району. 

Однак матір перебувала в нетверезому стані та залишила дитину без нагляду біля водойми. В результаті чого, малолітня дівчинка, залишившись без нагляду, впала у водойму та втопилась.

Лише через кілька годин жінка помітила, що доньки немає і повідомила у поліцію про її зникнення. Правоохоронці виявили тіло дитини у воді недалеко від місця, де відпочивала матір.

38-річну львів’янку визнали винною у злісному невиконанні батьківських обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило її смерть (ст. 166 КК України).

Їй призначили покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили обвинувачена перебуватиме під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *