ОСТАННІ НОВИНИ

Сил росіян недостатньо для прориву нашої оборони на Харківщині, – Сирський

Маркіян Рой

|

На Харківщині окупанти продовжують нарощувати угруповання своїх військ на напрямку головного удару Стрілеча – Липці та в районі Вовчанська, зокрема перекидає додаткові полки й бригади з інших напрямків та полігонів. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Противник продовжує нарощувати угруповання своїх військ на напрямку головного удару Стрілеча – Липці та в районі Вовчанська шляхом перекидання додаткових полків і бригад з інших напрямків та з полігонів. Втім, цих сил зараз недостатньо для повномасштабного наступу і прориву нашої оборони», – зазначив головком.

Сирський зауважив, що дії ворога ускладнені посиленням української оборони. На загрозливі напрямки перекинули додаткові резерви.

«Тому ворог перейшов до тактики ураження наших позицій вогнем артилерії та ударами КАБів. У цих умовах першочергове значення набуває фізичне знищення літаків-носіїв КАБів, БпЛА розвідників та корегувальників вогню, захист РЕБом своїх військ, маскування та використання макетів», – відзначив головнокомандувач.

За його словами, вживаються невідкладні заходи щодо удосконалення системи управління протиповітряної оборони, її автоматизації та поєднання з вогневими засобами Сухопутних військ в комплексі із системою РЕБ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *