ОСТАННІ НОВИНИ

Митник зі Львівщини купив апартаменти в Дубаї за 175 тисяч доларів, – «Схеми»

Маркіян Рой

|

Державний інспектор митного поста «Смільниця» Львівської області Андрій Конанець володіє апартаментами у житловому комплексі в Дубаї. Він придбав апартаменти у 2010 році за 175 тис. доларів. Про це йдеться у розслідуванні «Схем».

Як з’ясували журналісти, у 2010 році Андрій Конанець придбав студіо у Дубаї, що в Об’єднаних Арабських Еміратах, площею 34 м² у комплексі Lakeside. Згідно з транзакціями, доступ до яких отримали журналісти, ця квартира була придбана за 175 тисяч доларів (за теперішнім курсом це близько семи мільйонів гривень – прим. ред.) і згодом здавалася в оренду. Дохід від оренди сягнув 36 тисяч доларів (близько півтора мільйона гривень).

Водночас, як вказують «Схеми», у деклараціях митник не вказував цю нерухомість та здачу її в оренду.

Згідно з декларацією за 2023 рік, Конанець працює на посаді головного державного інспектора відділу митного оформлення № 2 митного поста Смольниця у Львівській області. До цього був головним інспектором митного поста Яворів, ще раніше – головним інспектором поста Краковець.

Журналістам Конанець відповів, що інформація нібито про його нерухомість у Дубаї – це «непорозуміння». За його словами, він немає там апартаментів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: «Схеми»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *