ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові трамвай збив жінку. Через ДТП транспорт змінив маршрут

Ольга Денисяка

|

Зранку 27 травня на перехресті вул. Замарстинівська-Гайдамацька трамвай збив літню жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Через ДТП трамваї №6 і №9 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні, о 09:50 год сталося ДТП за участю пішохода і трамвая, на перехресті вул. Замарстинівська-Гайдамацька. На місце події водій трамвая відразу викликав швидку. Наразі відомо, що жінка старшого віку перебігала перехрестя у невстановленому місці.

Відтак через ДТП тимчасово трамваї №6 і №9 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Так, трамвай № 9 курсує лише до церкви св. Анни, а № 6 – із Залізничного вокзалу по вул. Городоцькій попри «Ляльковий театр» через вул. Підвальну, Прощу митну по вул. Вітовського-Київська-Бандери-Чернівецька-Залізничний вокзал.

«Поки жодних деталей ДТП не маємо. Наразі на місце виїхали усі відповідні служби. Відомо, що пішохід, жінка старшого віку, перебігала дорогу у невстановленому місці. Водій трамвая викликав швидку, поліцію і повідомив наші служби», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Доповнено:

За даними поліції Львівщини, водійка трамвая, 51-річна жителька Яворівського району, наїхала на пішохода, 79-річну місцеву мешканку, яка переходила дорогу через нерегульований пішохідний перехід.

Внаслідок ДТП літня жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *