ОСТАННІ НОВИНИ

Обрали директора Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти

Ольга Денисяка

|

23 травня у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти» відбулися вибори директора. Керувати закладом продовжить чинна керівниця медичного коледжу Леся Вовк. Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

У голосуванні брали участь викладачі, студенти та працівники закладу.

У своїй стратегії розвитку на майбутні роки Леся Вовк визначила такі пріоритети: підготовка конкурентноспроможних фахівців за професійно-орієнтованими освітніми програмами, впровадження суспільно орієнтованих сучасних освітніх програм в систему післядипломної освіти та безперервного професійного розвитку медичних фахівців, виховання молодого покоління в дусі миру та гуманізму, відповідального служіння людині, громаді, суспільству для сприяння післявоєнній розбудові та європейській інтеграції України.

Нагадаємо, що відповідно до норм чинного законодавства, медичні навчальні заклади комунальної власності керівника обирають самостійно – шляхом рейтингового голосування трудового колективу та студентів. Надалі Управління майном спільної власності обласної ради укладе з переможницею контракт та видасть наказ про її призначення.

Довідково:

Вовк Леся Григорівна – заслужений працівник охорони здоров’я України, кандидат історичних наук, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, викладач-методист, член колегії та голова координаційної ради з розвитку медсестринства МОЗ України, член міжвідомчої робочої групи з питань розвитку кадрових ресурсів у системі громадського здоров’я МОЗ України, голова Львівського осередку громадської організації «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги».

У Львівському медичному коледжі післядипломної освіти почала працювати з 1991 року на посаді викладача педіатричних дисциплін. У 1992–1995 роках – завідувач практичного навчання, з 1995 по 2014 роки – заступник директора з навчальної роботи відділення підготовки спеціалістів. 23 травня 2014 року Леся Вовк обрана директором ВНКЗ ЛОР «Львівський медичний коледж післядипломної освіти», 14 травня 2019 року колектив повторно переобрав її на цю посаду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *