ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбувається українсько-польська конференція про розвиток сільських територій

Ольга Денисяка

|

21 травня українські та польські науковці й практики у межах конференції «На шляху до ЄС – розвиток сільських територій» обговорюють питання важливості багатофункціонального  розвитку сільських територій для економічної стійкості. Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

Під час панельних дискусій учасники обговорюють співпрацю наукових і державних інституцій на прикладі Інституту розвитку села і сільського господарства; багатофункціональний розвиток сільських територій; роль людського капіталу у розвитку сільських територій; інноваційність на сільських територіях.

Панельним дискусіям передували провідна доповідь та презентації, в яких представили поточний стан та стратегії розвитку сільських територій в Польщі та Україні.

Беручи до уваги вагомість процесів децентралізації та європейської інтеграції в Україні, учасники конференції обговорюють, з-поміж іншого, стратегії ЄС і польський досвід у цьому контексті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *