ОСТАННІ НОВИНИ

«Суспільне» виходить з телемарафону

Олег Дерев'янко

|

У рамках марафону «Єдині новини» Суспільне Мовлення забезпечить виробництво власної частини інформаційного марафону, що транслюватиметься на загальнонаціональному телеканалі «Перший». Про це йдеться у повідомленні «Суспільного».

З 21 травня Суспільне Мовлення посилюватиме на каналі «Перший» інформаційний блок марафону додатковим контентом Суспільне Новини, «Суспільне. Студія», документальними фільмами власного виробництва та розслідуваннями, а також продовжиться обмін контентом з усіма учасниками марафону «Єдині новини».

«Команда Суспільного розширює виробництво власного контенту на Першому каналі у межах невід’ємної частини телемарафону “Єдині новини #UАразом”. Ми готові зі свого боку максимально посилювати мовлення, ділитись якісними документальними фільмами, регіональними історіями, актуальними розслідуваннями та використовувати можливості найбільшої в Україні мережі кореспондентів по всій країні», – заявив голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький.

Сьогодні, 21 травня, о 15:00 розпочнеться цілодобове мовлення на «Першому» каналі у межах власного марафону Суспільне.

Секретар наглядової ради Суспільного Вадим Міський повідомив, що зʼявилися ідеї забрати вечірні праймові слоти Суспільного в телемарафоні.

«Як мовник, що виробляє найбільш збалансовані новини, що відповідають журналістським стандартам – ми ставимо питання про передачу всіх праймів Суспільному», – зазначив він.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення найбільші комерційні мовники, телеканал «Рада» та Суспільне, об’єднались і створили цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *