ОСТАННІ НОВИНИ

Рідні говорили про нещасний випадок, а виявилось, що нелюд спалив дитину живцем

Андрій Котенський

|

На Берегівщині поліція затримала підозрюваного вбивстві 10-річного хлопчика. За попередніми даними чоловік фактично спалив живцем сина своєї співмешканки. Про це повідомила поліція Закарпатської області.

За даними поліції, слідчі розслідують умисне заподіяння смертельних тілесних ушкоджень 10-річному хлопчику з села Серне Берегівського району. У злочині підозрюють співмешканця матері загиблої дитини.

«Увечері 13 травня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 10-річного хлопчика з села Серне Берегівського району. У дитини було діагностовано близько 80% опіків тіла. Лікарі кілька днів намагалися врятувати життя маленького пацієнта, проте від отриманих травм він помер в реанімаційному відділенні», – йдеться у повідомленні.

Спершу рідні загиблого в своїх поясненнях розповідали поліцейським, що під час спалювання трави хлопчик випадково пролив на себе легкозаймисту речовину і таким чином почалося займання. Але згодом таки з’ясувалося, що до події причетний 33-річний співмешканець матері потерпілого хлопчика.

«Встановлено, що умисний підпал одягу на дитині вчинив саме він. Це сталося після того, як між дорослим та дитиною виникла сварка», – заявили у поліції.

Зібравши ряд беззаперечних доказів, поліцейські повідомили зловмиснику про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого. Фігуранта взято під варту без можливості внесення застави.

Слідчі готують всі необхідні матеріали для скерування справи до суду, а також проводять необхідні процесуальні дії, за результатами яких буде надано правову оцінку й діям матері вбитої дитини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *