ОСТАННІ НОВИНИ

«Укренерго» попередило про можливі відключення світла ввечері 15 травня

Ольга Денисяка

|

Ввечері 15 травня можливі аварійні відключення електроенергії для побутових та промислових споживачів. Про це повідомляє пресслужба НЕК «Укренерго».

За даними енергетиків, 15 травня впродовж всієї доби в енергосистемі є значний дефіцит електроенергії.

«З 06:00 споживання, через зниження температури, знову зростало. Наявних обсягів імпорту, аварійної допомоги та обмеження споживання для його подолання було недостатньо. Тому з 6:40 до 08:30 Диспетчерський центр «Укренерго» застосував контрольовані аварійні відключення для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України, за винятком Херсонської області. Станом на 9:30 аварійні відключення скасовані, енергоживлення споживачів відновлено», – йдеться в повідомленні.

«Укренерго» прогнозує введення аварійних відключень побутових та промислових споживачів при зростанні споживання у вечірні години максимального споживання 18:00 – 23:00. Також сьогодні з 00:00 до 10:00 та з 16:00 до 24:00 для промислових споживачів будуть діяти графіки

Нагадаємо, ввечері 14 травня у Львові та області запровадили аварійні знеструмлення. Згодом в «Укренерго» уточнили, що їх вводять в усіх областях до півночі.

Станом на ранок середи, 15 травня, у Львові та області скасували аварійні вимкнення світла для споживачів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *