ОСТАННІ НОВИНИ

БЕБ проводить обшуки на Львівській тютюновій фабриці

Маркіян Рой

|

У вівторок, 14 травня, на п’ятьох тютюнових фабриках, зокрема й на Львівській, що у Винниках, правоохоронці провели обшуки через підтверджені відомості про їх нелегальну діяльність. Про це повідомив керівник комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

За словами Гетманцева, на львівській та київських фабриках виявили товари з підробленими акцизними марками. Наразі обшуки продовжуються.

«Процесуальні дії щодо підтвердження виготовлення контрафактних цигарок на відповідному обладнанні тривають. Це потребує деякого часу, але це при бажанні, яке точно є, не складно. На сьогодні виготовлення нелегального тютюну заблоковано повністю. Маю обґрунтовану надію назавжди», – йдеться у повідомленні.

Бюро економічної безпеки  повідомило про проведення 24 одночасних обшуків на виробництвах та у складських приміщеннях чотирьох виробників сигарет, які підозрюються у незаконному виготовленні тютюнової продукції, та їх подальшій реалізації в Україні та країнах ЄС.

«Під час обшуків детективи вже виявили виробничі лінії та понад 1 млн пачок сигарет Marshal, URTA, BRUT, BL, Marvel, Compliment тощо без марок акцизного податку. Також виявлено орієнтовно 18 тонн тютюну», – повідомили в БЕБ.

Повідомляється, що йдеться про масове виробництво сигарет для подальшої реалізації в Україні та країнах ЄС. Попередньо встановлено, що більшість відправлень незаконно виробленої тютюнової продукції здійснювалась відомою службою доставки. На одному з її відділень виявили велику кількість сигарет без марок акцизного податку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *