ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП на Вінниччині загинуло троє поліцейських

Андрій Котенський

|

На Вінниччині внаслідок ДТП загинуло троє поліцейських. Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 травня близько 12 години на обʼїзній дорозі Вінниці. На місці події працюють слідчі. Про це повідомила пресслужба поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства, в результаті зіткнення трьох легковиків троє поліцейських Білоцерківського райуправління поліції, які проходили курс навчання на поліцейських офіцерів громади, загинули на місці події. Ще один правоохоронець госпіталізований до лікарні. Правоохоронці перебували поза службою та саме повертались з навчання.

Водій другого автомобіля, Toyota Tundra, його дружина та їхня неповнолітня дитина також доправлені до медичного закладу. За інформацією медиків, загрози їхньому життю немає.

Третій автомобіль отримав механічні пошкодження.

На місці аварії тривають слідчі дії. Причини та обставини аварії встановлюються. За фактом ДТП розпочали досудове розслідування. Винуватцю аварії загрожує до 10 років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *