ОСТАННІ НОВИНИ

У моторошній ДТП загинули двоє волонтерів із Львівщини

Андрій Котенський

|

Під час поїздки на передову в дорожньо-транспортній пригоді на Житомирщині загинув волонтер Віталій Дубас із Червонограда, а також його колега – 22-річний Борис Голод із Белзької громади. Про це повідомила Червоноградська міська рада.

За даними поліції Житомирщини, аварія сталася над ранок 8 травня на трасі Київ–Чоп, поблизу села Миколаївка Звягельського району.

Попередньо встановлено, що атомобіль «DAF», що рухався в напрямку Києва, зіткнувся із вантажівкою «Mersedes Benz Atego», що стояла на узбіччі. Після цього з транспортним засобом «DAF» зіштовхнувся мікроавтобус «Mersedes Vito», що рухався в попутному напрямку. Внаслідок цього відбулося займання всіх транспортних засобів.

У моторошній ДТП загинули два пасажира автобуса «Mersedes Vito». Травми отримали 52-річний водій та 50-річний пасажир вантажівки «DAF», а також 38-річний пасажир автомобіля «Mersedes Vito». Їх з травмами різного ступеню тяжкості доставлено до Звягельської лікарні.

Згодом стало відомо, що в ДТП загинули два волонтери із Львівщини. У Віталія Дубаса залишилось шестеро неповнолітніх дітей.

«З початку повномасштабної війни волонтер, батько шести малолітніх дітей, Віталій Дубас постійно брав участь у поїздках на передову, доставляючи гуманітарні вантажі та автівки для наших захисників. На превеликий жаль, життя Віталія Дубаса обірвалось у жахливій ДТП, коли він їхав з гуманітарним вантажем на передову», – повідомили у Червоноградській міській раді.

У мерії також уточнили, що другий загиблий – 22-річний Борис Голод – мешканець Белзької громади, однак хлопець працював та волонтерив у Червонограді. Він, зокрема, ремонтував автівки для військових та їздив з гуманітарними вантажами на передову.

Світла пам’ять загиблим. Співчуття рідним та близьким.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *