ОСТАННІ НОВИНИ

Дві українські ГЕС вивели з експлуатації після російського обстрілу

Маркіян Рой

|

Внаслідок російських обстрілів 8 травня дві гідроелектростанції України вивели з експлуатації через значні пошкодження. Про це повідомили в «Укргідроенерго».

«Ворог продовжує масовано атакувати і знищувати енергетичну інфраструктуру України, завдаючи руйнівних цілеспрямованих ударів», – йдеться в повідомленні.

Станом на зараз вся українська гідрогенерація зазнала нищівних пошкоджень. Щоб відновити знищене обладнання, потрібні значні кошти та зусилля.

«Нині підтримка, допомога і рішучі дії міжнародної спільноти як ніколи надзвичайно важливі», – додали в «Украгідроенерго».

Нагадаємо, вночі 8 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Україні, випустивши 55 ракет та 21 ударний дрон. Силами ППО було знищено загалом 59 повітряних цілей.

Росіяни атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *