ОСТАННІ НОВИНИ

Сирський привітав українців з Великоднем

Олег Дерев'янко

|

Головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський привітав українців із Великоднем. У своєму зверненні він закликав усіх цивільних, котрі святкують Воскресіння Христове, згадати у своїх молитвах кожного українського воїна, який ціною свого здоров’я і життя відбиває російські атаки та зберігає наш спокій. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

«Особливі мої слова подяки та підтримки українським захисникам і захисницям, які у цей святковий день бережуть спокій всієї України. Цього дня бажаю усім українським воїнам міцного здоров’я, стійкості, сили та мужності. Нехай Воскреслий Господь, який переміг смерть, дає нам сили для перемоги над ворогом та утверджує нас у боротьбі добра над злом», – йдеться у привітанні.

Сирський закликав співвітчизників, які прийдуть на Великдень до храмів, помолитися за кожного українського воїна.

«Цього дня згадайте про кожного, хто зараз на бойовому чергуванні і подякуйте їм за захист України. Не забувайте і запросіть за родинний великодній стіл кожного українського ветерана – захисника і захисницю, які втратили своє здоров’я у боротьбі з російськими окупантами. Не залишайте їх самотніми, не залишайте їх забутими. Пам’ятайте про їх героїзм та мужність», – додав український генерал.

Також він закликав не забувати тих, хто у боротьбі за свободу й незалежність України віддав найцінніше – своє життя.

«Пам’ятайте їх у своїх великодніх молитвах, бо саме завдяки їм – ми можемо святкувати Великдень у незалежній Україні», – наголосив головнокомандувач.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *