ОСТАННІ НОВИНИ

У Миколаєві окупанти вдарили по готелю і пошкодили об’єкт теплогенерації

Наталя Дуляба

|

У неділю вдосвіта, 28 квітня, російські окупанти вдарили дронами по Миколаєву, влучили у готель та пошкодили об’єкт теплогенерації. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

«О 04:45 ворог атакував місто безпілотниками типу Shahed-131/136. Внаслідок чого сильно пошкоджено будівлю готелю, виникла пожежа, яку оперативно ліквідували. В іншому готелі поруч вибито вікна, пошкоджено автомобілі. Крім того, пошкоджено об’єкт теплогенеруючої інфраструктури», – сповістив він.

Відомо, що обійшлося без постраждалих.

Віталій Кім додав, що готель, по якому вдарили рашисти, лише тільки відновився після «прильотів», які були в 2022 році. Він розташований в історичній частині Миколаєва.

«Поруч розташована дитяча спортивна школа та стадіон. Жодних військових обʼєктів. Це атака на наш бізнес, на нашу економіку», – наголосив посадовець.

Нагадаємо, у ніч на 28 квітня для атаки росіяни застосували чотири «Шахеди» та ще п’ять безпілотників невстановленого типу. У Повітряних Силах кажуть, що один такий невідомий дрон вдалося збити саме на Миколаївщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *