ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові росіяни пошкодили не лише телевежу, а й технічні приміщення, – ОВА

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетного удару по Харкову пошкоджено не лише телевежу, а й технічні приміщення. У місті на населених пунктах поблизу немає сигналу цифрового мовлення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Окупанти влучили ракетою Х-59 по харківській телевежі. Загальна висота вежі до влучання – 250 метрів. Удар був на висоті близько 140 метрів. Пошкоджені технічні приміщення. Фахівці аналізують ступінь пошкодження телевізійного обладнання», – сповістив він.

Через цю атаку у Харкові та в найближчих населених пунктах немає сигналу цифрового ефірного мовлення, втім є можливість підключати кабельне та супутникове телебачення. Радіо, інтернет та мобільний звʼязок працюють.

Нагадаємо, 22 квітня російські війська здійснили ракетний удар по телевежі у Харкові. Обійшлося без жертв, проте зник сигнал цифрового телебачення.

В американському Інститут вивчення війни вважають, що Кремль вдається до систематичних атак по Харкову, щоб змусити мешканців втікати з міста. Таким чином Москва хоче спровокувати нову хвилю переселення всередині країни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Олег Синєгубов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *