ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському ТЦК відреагували на інцидент із затримання чоловіка працівниками військомату

Маркіян Рой

|

У п’ятницю, 19 квітня, у Львові трапився черговий інцидент між працівниками ТЦК та чоловіком на вул. Кобилиця.  Перехожі, які стали свідками інциденту, стверджували, що чоловіка били люди у військовій формі. Обласний ТЦК та СП уже відреагував на конфлікт, щодо дій військових проведуть службову перевірку.

«З відео бачимо, що особу, яка може бути військовозобов’язаним і на прохання військовослужбовців ТЦК проїхати у районний ТЦК для звірки даних відреагувала різко, із застосуванням сили до військовослужбовців ТЦК. Після цього було прийнято рішення викликати поліцію. Особа не захотіла дочекатися поліції і з місця події втекла. Щодо дій військовослужбовців ТЦК буде проведена службова перевірка, враховуючи надані відеоматеріали», – повідомили у Львівському обласному ТЦК та СП

Щодо дій військовослужбовців ТЦК буде проведена службова перевірка, враховуючи надані відеоматеріали.


У ТЦК нагадали про відповідальність за ухилення та будь-яке перешкоджання роботі військовослужбовців РТЦК та СП, що відповідно до ч.1 ст. 114-1 ККУ (перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період) передбачає позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *