ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 35-річного чоловіка засудили за розбещення 5-річної дівчинки

Ольга Денисяка

|

До 5 років за ґратами засудили 35-річного мешканця Червоноградського району Львівщини, який вчинив розбещення 5-річної дівчинки. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

У суді довели, що у 2018 році в одному із сіл Червоноградщини обвинувачений вчинив розбещення 5-річної дівчинки. В той день він допомагав її сім’ї по господарству.

«Користуючись відсутністю уваги дорослих, чоловік обіцянками заманив дитину, яка гралася вдома на подвір’ї в недобудову та вчинив розпусні дії сексуального характеру, спрямовані на розбещення останньої», – повідомили в прокуратурі.

35-річного мешканця району визнали винним у розбещенні неповнолітньої ( ч. 2 ст. 156 КК України). Йому призначили покарання у виді 5 років позбавлення волі. Також позбавлено права обіймати посади, пов’язані з вихованням і навчанням дітей та займатися діяльністю, пов’язаною з робою з дітьми на термін 3 роки.

Відомості про обвинуваченого внесуть до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *