ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни повністю знищили Трипільську ТЕС на Київщині

Маркіян Рой

|

Внаслідок масованої ракетної атаки росіяни у ніч на 11 квітня повністю знищили Трипільську ТЕС. Про це повідомив голова наглядової ради ПАТ Центренерго Андрій Гота в коментарі інформаційному агентству Інтерфакс-Україна.

За його словами усі працівники які були на зміні під час обстрілів, живі. Унаслідок влучень сталася масштабна пожежа в турбінному цеху. Наразі на підприємстві тривають роботи з локалізації вогню.

Зазначається, що наразі ПАТ «Центренерго» втратило 100% генерації.

Вночі 11 квітня російські військові атакували енергетичну інфраструктуру у Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській областях.

У Львівській області агресор влучив у два об’єкти: у газорозподільчу інфраструктуру у Стрийському районі та в електропідстанцію у Червоноградському районі. Є руйнування, але обійшлося без жертв.

Загалом ворог випустив 40 «Шахедів», частина з яких долетіла на Львівщину, а потім застосував 42 ракети різного типу, в тому числі й аеробалістичні «Кинджали». ППО зуміла збити 18 ракет.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *