ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею у львів’янина вилучили ювелірних заготовок на понад мільйон гривень

Маркіян Рой

|

У пункті пропуску «Шегині – Медика» затримали львів’янина, який намагався провезти через кордон заголовки для виготовлення ювелірних виробів. Їхня вартість становить понад мільйон гривень. Про це повідомила Львівська митниця.

33-річний житель Львова прибув в пункт пропуску «Шегині – Медика» із Республіки Польща автомобілем Mercedes-Benz. Під час проходження митного контролю водій заявив про відсутність товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

«Проте митники запідозрили наявність незадекларованих товарів. Після поглибленого огляду і сканування за допомогою рентгенотелевізійної техніки в салоні транспортного засобу, знайшли заготовки для виробництва ювелірних виробів: 21 бухта з ланцюжками зі сплаву срібла», – йдеться в повідомленні.

Загальна вага товару становить 19,3 кг, а вартість – понад мільйон гривень. Працівники митниці тимчасово вилучили сплав срібла й склали на чоловіка адмінпротокол за незадекларовані товари (ч. 2 ст. 471 МКУ). Санкція статті передбачає штраф у 30% від вартості вантажу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *