ОСТАННІ НОВИНИ

У ГУР кажуть, що теракт у Підмосков’ї є провокацією Кремля

Наталя Дуляба

|

В Головному управлінні розвідки Міноборони України кажуть, що теракт, влаштований 22 березня у Підмосков’ї, є свідомою провокацією режиму Путіна, про яку раніше попереджала міжнародна спільнота. Про це повідомляє Українська правда.

«Це свідома провокація спецслужб Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота. Кремлівський тиран із цього починав свою кар’єру і такими ж злочинами проти власних громадян хоче її завершити», – сказав у коментарі виданню представник ГУР Андрій Юсов.

Зазначимо, що ввечері 22 березня у Telegram-каналах стали поширювати відео стрілянини, яка сталась нібито у концертному залі Crocus City Hall у Підмосков’ї під час концерту гурту «Пікнік».

За неофіційними даними, як мінімум троє осіб у камуфляжі почали стріляти з автоматичної зброї, потім кинули якусь запальну суміш, яка спровокувала пожежу. Начебто є поранені. Люди, які не зуміли вибратися з закладу, заблоковані вогнем.

Тим часом росЗМІ вже повідомляють про 12 загиблих та десятки поранених.

Нагадаємо, що 8 березня посольство США у Росії та МЗС Британії попереджали про можливі теракти в Москві.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *