ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки розблокували ще один пункт пропуску на кордоні з Україною

Андрій Котенський

|

Польські фермери завершили мітинг на напрямку пункту пропуску Зосин – Устилуг та розблокували рух вантажівок. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби полковник Андрій Демченко в коментарі Українській правді.

О 21.10 отримано інформацію від прикордонної варти Республіки Польща про завершення польськими фермерами дій з блокування руху для вантажних транспортних засобів перед польським ПП «Зосин». На даний час пропуск усіх транспортних засобів здійснюється безперешкодно в обох напрямках.

На уточнююче запитання журналістів, чи є в ДПСУ інформація стосовно того, чи планують польські фермери відновити блокаду на цьому напрямку, Демченко відповів: «Це вся інфомація, яка є на цей момент».

Що передувало: Державна митна служба України повідомила, що 21 березня поляки тимчасово припинять протест, пов’язаний із частковим обмеженням руху транспортних засобів перед пунктом пропуску Зосин – Устилуг.

21 березня польські фермери припинили блокувати рух вантажівок на напрямку пункту пропуску Медика – Шегині.

Таким чином на кордоні з Польщею залишаються заблокованими 3 напрямки: Ягодин, Угринів та Рава-Руська.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *