ОСТАННІ НОВИНИ

Під час російської атаки на Київ згорів склад Rozetka

Наталя Дуляба

|

Під час масованого ракетного удару, який 21 березня Росія здійснила на Київ, суттєво пошкоджено склад інтернет-магазину Rozetka, зруйновано техніку й автомобілі. Про це повідомив співзасновник маркетплейсу Владислав Чечоткін.

У момент російської атаки на складі перебували 99 працівників. Ніхто з них не постраждав, адже всі вчасно перейшли в укриття. Зате руйнування самої будівлі та техніки є суттєві.

«На фото – наш склад, точніше те, що від нього залишилося. Постраждала будівля, постраждали наші машини, які вибуховою хвилею перевернуло догори дриґом, постраждали товари (пробачте, будь ласка, дорогі клієнти, сьогодні ми можемо десь затриматися з доставками).

Але головне: на зміні було 99 людей. Вони не постраждали. Дякую нашій службі безпеки, яка розробила протоколи щодо атак і змушує усіх дотримуватися правил. Люди були в бомбосховищі і завдяки цьому залишилися неушкодженими», – написав Владислав Чечоткін й опублікував фото, на яких видно наслідки атаки.

Нагадаємо, вдосвіта 21 березня Росія здійснила масовану атаку по Києву. У бік української столиці ворог випустив дві балістичні/аеробалістичні ракети «Іскандер-М» та «Кинджал», а також 29 крилатих ракет Х-101/Х-555. Усіх їх збила ППО.

Уламки збитих ракет спричинили пожежі й руйнування у столиці та на території Київщини. Відомо про кількох поранених, загиблих немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Владислав Чечоткін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *