ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по Харкову: є загиблі

Ольга Денисяка

|

20 березня російські військ вдарили по одному з районів Харкова. Внаслідок обстрілу є п’ятеро загиблих та семеро поранених людей. Про це повідомили в ДСНС.

Близько 13:00 год. внаслідок ворожого удару в виробничу будівлю на території одного з підприємств міста сталося загорання на площі понад 2 тис. кв. м. На місці події виявлено тіло загиблого. Також відомо про 5 постраждалих. Під завалами ще можуть бути люди.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, внаслідок сьогоднішнього ракетного обстрілу одного з районів Харкова у лікарнях перебувають 5 чоловіків із пораненнями різного ступеня важкості. На жаль, відомо, що одна людина загинула. І, за інформацією рятувальників, ще двоє загиблих є під завалами.

Загалом під завалами можуть перебувати до 10 людей.

«Наразі будівлю охоплено полумʼям і затягнуто димом. Деталі та обставини обстрілу з’ясовуються. Інформація оновлюється», – додав голова ОВА.

Як повідомили в Офісі генпрокурора, за попередніми даними, удар по місту був нанесений ракетою Х-59. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Очільник поліції Харківської області Володимир Тимошко також повідомив, що за даними вибухотехніків ГУ НП в області росіяни застосували по мирним мешканцям Харкова протикарабельну ракету Х35.

Олег Синєгубов повідомив, що за оновленою інформацією, кількість постраждалих збільшилася до семи осіб. Шістьох людей госпіталізували, один – відмовився від госпіталізації. Також наразі відомо про чотирьох загиблих. Рятувальники продовжують деблокувати людей  з-під завалів.

Доповнено: В МВС повідомили, що кількість загиблих зросла до п’яти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *