ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїде британський спеціаліст з лікування болю: запис на консультації

Олег Дерев’янко

|

З 26 по 29 березня у Львові перебуватиме професор Рокас Тамосаускас із Кембриджського університету, який є анестезіологом Центру лікування болю. Разом з експертами лікарні святого Пантелеймона він буде надавати консультації та лікувати пацієнтів із гострим і хронічним болем у різних частинах тіла. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Якщо вас турбує хронічний або гострий біль, який не піддається медикаментозному лікуванню, запрошуємо на візит до іноземного спеціаліста. Ми працюємо, щоби знизити біль та покращити якість вашого життя. Завдяки сучасним методикам лікування болю, понад 80% пацієнтів отримають тривале полегшення», – зазначають у лікарні святого Пантелеймона Першого медичного об’єднання Львова.

Записатись на безкоштовну консультацію можна за посиланням.

Довідка

Рокас Тамосаускас, який працює в університетській клініці Кембриджського університету та спеціалізується на лікуванні гострого та хронічного болю у пацієнтів, регулярно відвідує Львів. Щороку він приїздить до Першого медичного об’єднання, де ділиться своїм досвідом з колегами та надає допомогу українцям.

Нещодавно також у Львові перебувала команда лікарів із США під керівництвом відомої хірургині Оксани Джексон. Протягом п’яти днів вони надавали допомогу українським дітям з вродженими та набутими вадами обличчя. У дитячій лікарні святого Миколая медики провели 50 консультацій та здійснили 20 складних операцій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *