ОСТАННІ НОВИНИ

З прикордоння Сумщини евакуюють людей через посилення обстрілів

Ольга Денисяка

|

З прикордонних населених пунктів Сумської області евакуюють місцеве населення через посилення російських обстрілів. Про це йдеться в повідомленні Нацполіції.

Шостий день поспіль тривають евакуаційні заходи з прикордонних населених пунктів у Охтирському районі через загострення ситуації. Місцеві кажуть, що залишатись тут більше неможливо. Ворог гатить по всьому, важко віднайти будівлі, які вціліли після нальотів окупантів.

Правоохоронці закликають жителів населених пунктів, які потерпають від обстрілів, не зволікати та виїжджати до більш безпечних місць. Якщо вам потрібна допомога в евакуації або будь-яка інша, звертайтеся на лінію 102.

Як повідомляє Радіо Свобода, з Великої Писарівки на Сумщині, яка перебуває під майже безперервними обстрілами російських військових, евакуювали всіх дітей. В українських силах територіальної оборони посилення обстрілів Сумщини пов’язують із рейдами українських добровольців на територію Росії. Станом на день 17 березня з Великописарівської громади, за даними поліції, евакуювалися 190 людей, з них 26 – діти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *