ОСТАННІ НОВИНИ

«Виявився підставною особою». Українські хакери зламали переписку російського «опозиціонера» Надєждіна з членом ЦВК РФ

Андрій Котенський

|

Українські хакери отримали доступ до листування члена ЦВК РФ Миколи Левичева і Бориса Надєждіна, який намагався балотуватися на так званих виборах президента РФ. Про це NV повідомило інформоване джерело і надало скриншоти.

В особистому листуванні Надєждін активно контактує з представниками ЦВК РФ і розв’язує особисті та політичні питання, зокрема, після відмови в реєстрації як кандидата в президенти. Це, на думку хакерів, свідчить про ознаки «фіктивного кандидата в президенти».

Зокрема, як видно на скриншотах листування, на виборах мера Москви 2022 року Надєждін схарактеризував свою політичну діяльність фразою «Стараюсь соблюсти тонкую грань допустимой оппозиционности».

«Борис Надєждін, який ще кілька місяців тому здавався останньою надією Росії на зміну влади, виявився «Фунтом», тобто підставною особою від чинної влади», — зазначив співрозмовник NV.

Голосування на «виборах» президента терористичної рф відбувалося з 15 по 17 березня. 18 березня в ЦВК РФ оголосили, що «підрахували» 100% протоколів, а Путін набрав 87,28% голосів. За версією ЦВК, інші кандидати Микола Харитонов (Комуністична партія Російської Федерації) набрав 4,31% голосів, Владислав Даванков (партія Нові люди) — 3,85%, а Леонід Слуцький (Ліберально-демократична партія Росії) — 3,2%.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *