ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили схему одруження ухилянтів на жінках-інвалідах

Олег Дерев’янко

|

У Львові затримали жінку, яка за суму від 7 000 до 10 000 доларів США організовувала ухилянтам одруження із жінками-інвалідами та подальшу втечу за кордон. Бізнесвумен загрожує до дев’яти років тюрми. Про це повідомляє поліція Львівської області.

За інформацією правоохоронців, 52-річна жителька Львівської області, підшуковувала військовозобов’язаних чоловіків, які мали намір незаконно виїхати за кордон та організовувала їм фіктивні шлюби з жінками, які мали інвалідність.

«Підозрювана – жінка з інвалідністю ІІ групи уклала фіктивний шлюб з військовозобов’язаним, а потім сприяла йому в уникненні мобілізації та допомогла йому виїхати за кордон під виглядом супроводжуючих осіб. Правоохоронці затримали її під час одержання нею коштів у сумі 5 000 доларів США», – йдеться у повідомленні.

Затриманій повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч.3 ст.332) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до дев’яти років позбавлення фолі із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *