ОСТАННІ НОВИНИ

На що варто звернути увагу при виборі тату машинки новачкові?

Новини компаній

|

Основним інструментом в арсеналі кожного майстра вважається тату машинка, за допомогою якої вдасться забезпечити ефективний процес внесення пігменту під шкіру з метою створення ідеального малюнка. Щоб замовити тату машинку відповідного типу, новачкам слід уважно вивчити актуальний асортимент.

Сьогодні виробники не зупиняються на досягнутому, використовують сучасні матеріали та безліч передових технологій з метою отримати професійний інструмент. Тож новачки стикаються з першою складністю: яку машинку вибрати, не маючи достатнього досвіду та практики?

Які бувають тату машинки?

Якісна машинка для тату, ціна якої залежить від безлічі критеріїв, дозволяє виконувати певний перелік завдань. Існує два основні види таких інструментів:

  1. Роторні – це універсальні помічники, які стануть ідеальним варіантом для новачків, які не визначилися з технікою та стилем своєї майбутньої роботи. Деякі моделі додатково мають таку важливу перевагу в конструкції як опція стабілізації голки. Серед певного списку переваг роторних машинок відзначають тиху роботу, відсутність травм на шкірі, високий ККД, мінімальну вібрацію та універсальність використання.
  2. Індукційні – також популярний варіант, який пропонує майстрам можливість проводити швидку заміну зношених деталей у конструкції, що полегшує подальший процес обслуговування інструменту. Крім доступної вартості, ці машинки також характеризуються можливістю тонкого налаштування під конкретний перелік завдань.

Щоб зрозуміти, яку машинку придбати, майстрам-початківцям необхідно спробувати в роботі обидва варіанти.

Чим відрізняються роторні від індукційних тату машинок?

Перш ніж купити машинку для тату, новачкам потрібно уважно розібратися в основних відмінностях між роторними та індукційними інструментами.

Перша та основна відмінність полягає в принципах роботи:

  • Робота роторних машинок здійснюється за допомогою мотора та ексцентрика – відбувається перетворення обертальних рухів у зворотно-поступальні. Це стало можливим завдяки отриманій різниці в осях обертання двигуна разом з ексцентриком.
  • Робота індукційних машин здійснюється за допомогою електричного магніту – котушки індуктивності. Саме котушка відповідає за майбутнє створення електромагнітного поля для подальшого коливання бойка, до якого й кріпиться робоча голка.

Порівняно з індукційними машинками роторні моделі відрізняються вищими цінами за обмежених експлуатаційних термінів. Це пов’язано з особливостями роботи мотора, що має обмежений ресурс. Крім того, всі механізми стабілізації належать до списку крихких деталей, а тому при неакуратному поводженні з інструментом часто першими виходять з ладу.

Однак індукційні машинки призначені для невеликого списку завдань, а високий рівень шуму та сильні вібрації ускладнюють роботу для новачків. Такі машини не дозволяють працювати з сучасними картриджами, що також є їхньою головною відмінністю від роторних інструментів.

Яку тату машинку вибрати новачкові?

Здійснюючи процес вибору конкретної машини на сайті mixtattoo.com.ua, потрібно прислухатися до корисних порад від фахівців:

  • В якості першої машинки слід обирати недорогу модель, потужності якої новачкові буде цілком достатньо. Такі інструменти мають базовий функціонал виконання нескладної роботи.
  • Обираючи між ротором та індукцією, найкраще віддавати перевагу першому варіанту, який вважається універсальним. Але при цьому варто придбати модель із функцією стабілізації голки – це може бути класична ручка, гібрид, слайдер чи інші підвиди.
  • При виборі не варто ігнорувати ще один важливий нюанс – ергономічність конструкції, розміри та вага. З таким інструментом має бути зручно працювати незалежно від того, які саме завдання планується виконувати.

Відмінним рішенням є покупка машинки, з якою майстру пощастило працювати раніше. Оцінивши зручність її експлуатації, набір функцій, новачок може відразу ж розпочати роботу після покупки, виключаючи тривалий період звикання.

Скільки коштують тату машинки в Україні?

Вартість машинки для тату залежить від багатьох критеріїв, нюансів, з якими варто ознайомитися до моменту здійснення покупки.

Найчастіше ціна формується з урахуванням:

  • типу машинки – ротор чи індукція;
  • конкретного виробника – кожен бренд пропонує свою цінову політику;
  • особливостей функціонала;
  • конкретного списку завдань, для яких призначений інструмент;
  • матеріалів, що використовуються в основі конструкції;
  • ваги, розмірів та дизайну.

Купити матеріали для тату недорого та швидко можна на сайті інтернет-магазину Mixtattoo у Києві та з доставкою по всіх областях України. Вся продукція сертифікована, що підтверджує її високу якість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *