ОСТАННІ НОВИНИ

Коцик взяв у полон шістьох окупантів

Андрій Котенський

|

Штурмовик Ростислав (на псевдо Коцик) разом із трьома побратимами під час штурму позицій рашистів захопив шістьох окупантів. Про це повідомив Генштаб ЗСУ із посиланням на службу зв’язків з громадськістю 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади.

Ростиславу всього 29 років, він штурмовик, хоча ще рік тому цей воїн міг сказати, що

ненароджений для війни, бо як і більшість, він ніколи до того не тримав у руках автомат.

Сьогодні Ростислав (Коцик) виконує одні з найскладніших завдань на фронті – у числі перших заходить на ворожі позиції, першим звільняє нашу землю від окупанта.

«Серед військових родів, я завжди хотів штурмувати, – каже воїн. – Тому, коли зʼявилась потреба у штурмовиках – зголосився одразу».

Під час одного зі штурмів група Коцика захопила в полон аж шістьох окупантів.

«Нас було лише четверо, – пригадує той штурм Коцик. – Тихо обійшли окупантів з флангів і затисли на позиції. Запропонували здатись — ті й підняли руки. У підсумку — взяли шістьох полонених».

Ростислав також каже, найважливіше при штурмі – мати міцний характер і бути впевненим у побратимах.

«Всі бійці нашої групи мені, як рідні, як брати, – розповідає штурмовик. – Я впевнений, що мене завжди прикриють і витягнуть. Це справжнє бойове братерство».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *