ОСТАННІ НОВИНИ

Академію сухопутних військ відвідала делегація зі США

|

Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала група інструкторів американської компанії Sonata Holding LLC, на чолі з її директором полковником запасу ЗС США Ендрю Бейном. Про це повідомив керівник НАСВ Павло Ткачук.

Американська делегація відвідала Академію в рамках проведення навчального курсу з питань військового процесу ухвалення рішень (MDMP) за стандартами НАТО.

«Такі заходи є важливим кроком у загальній справі підготовки військових фахівців ЗС України до дій у складному багатовимірному бойовому середовищі, вони дають необхідні знання та навички для аналізу ситуацій, ухвалення обґрунтованих рішень та ефективного ведення воєнних операцій, а також підвищують рівень взаємосумісності підрозділів ЗС України та армій країн-партнерів. Вдячнй представникам компанії Sonata Holding LLC за допомогу та сприяння», – повідомив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *