ОСТАННІ НОВИНИ

У Фінляндії затримали трьох осіб за підозрою у відмиванні коштів на закупівлі амуніції для ЗСУ

Маркіян Рой

|

У Фінляндії затримано трьох осіб за підозрою у відмиванні коштів, привласнених на закупівлі амуніції для бійців Збройних Сил України. Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

«11 березня 2023 року на території Фінляндської республіки затримано трьох осіб за підозрою у відмиванні коштів Міністерства оборони України під час закупівлі засобів індивідуального захисту на суму 5,7 млн євро. На нерухомість одного із затриманих, громадянина Фінляндії, накладено арешт», – йдеться в повідомленні.

Серед затриманих – представник приватної компанії, яка недопоставила Міноборони 50% від закуплених та повністю оплачених бронежилетів. Частину цих коштів затримані витратили на придбання елітних автівок та об’єкту нерухомості.

Зібрані докази будуть використані детективами НАБУ у власному кримінальному провадженні за фактом заволодіння коштами Міноборони при закупівлі бронежилетів. Вживаються заходи для забезпечення відшкодування завданих збитків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *