ОСТАННІ НОВИНИ

Тренер «Чорноморця» не повернувся до України зі зборів і втік до США

Маркіян Рой

|

Тренер з фізичної підготовки одеського футбольного клубу «Чорноморець» Ігор Касьяненко втік з України. Чоловік виїхав з командою на тренувальний збір за кордон, а після зборів в Україну не повернувся. Про це повідомляє Sport.ua.

Провівши в Одесі рівно два роки, на початку січня він разом з командою «моряків» вирушив на тренувальний збір до Туреччини, звідки не став повертатися на Батьківщину.

За неофіційною інформацією, свою роботу у «Чорноморці» Касьяненко припинив заради подальшої втечі за океан. На відміну від решти членів одеської команди, які не нехтували виданим Міністерством молоді та спорту дозволу на виїзд за кордон під час військового стану в Україні, уродженець Луганська вирушив до США. У цій країні втікач має наміри «кинути якір» разом із своєю сім’єю у тепленькому Майамі. Однак поки що Ігор Касьяненко кинув тінь на одеський клуб, де впродовж двох років користувався довірою колег.

Тим часом керівництво ФК «Чорноморець» засудило вчинок свого вже колишнього представника.

«Один з представників клубу, що весь час провів з ФК на зборах, брав повноцінну участь в підготовчому процесі, не зʼявився в аеропорту міста Анталья, коли команда відлітала в аеропорт міста Кишинів. Мова йде про тренера з фізпідготовки Ігоря Касьяненка. Квиток на нього був придбаний, але в літаку на момент відправлення його не виявилося», – йдеться у повідомленні клубу.

Керівництво ФК «Чорноморець» ініціювало процес анулювання Касьяненку тренерської ліцензії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *