ОСТАННІ НОВИНИ

Російські добровольці анонсували удари по армії РФ у Бєлгороді і Курську

Маркіян Рой

|

Російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську та закликали місцевих жителів евакуюватися. Про це йдеться у спільній заяві Легіону «Свобода росії», російського добровольчого корпусу та Сибірського батальйону.

Російські добровольці звернулися до своїх співгромадян – «жителів міста Бєлгород, чиновників Бєлгородської адміністрації та всіх тих, хто нас чує».

«путінські вбивці завдають масованих ударів по мирних українським містам, виставляючи свої позиції між вашими будинками, школами ваших дітей та держустановами. Щодня десятки простих невинних людей (переважно жінок та дітей) гинуть від обстрілів із Бєлгорода. Обстріл України з території Бєлгорода має зупинитися», – йдеться у заяві.

Російські добровольці заявили, що змушені відкривати вогонь по військових позиціях, які розташовані в містах Бєлгород і Курськ.

«Щоб уникнути жертв серед цивільного населення, ми закликаємо всіх негайно залишити міста. Місцеву владу ми закликаємо зберігати людські життя та розпочати евакуацію з міст Курщини та Бєлгородщини», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *