ОСТАННІ НОВИНИ

Через російську атаку загинули двоє пілотів із бригади з Львівщини

Ольга Денисяка

|

12 окрема бригада армійської авіації ім. генерал-хорунжого Віктора Павленка повідомила про загибель двох пілотів. Про це йдеться в повідомленні бригади.

«Сьогодні небо втратило двох своїх синів, які завжди літали високо і вільно. Нехай їхні душі знайдуть спокій серед зірок, а ми пам’ятатимемо їх як героїв, що віддано служили  своїй Україні…», – повідомили в бригаді.

Імен пілотів та обставин їхньої загибелі наразі не називають.

Як повідомив український активіст Сергій Стерненко, росіяни опублікували кадри знищення 2 українських гелікоптерів та пошкодження третього. Відстань від місця удару до лінії фронту становить 45+ км. Коригування здійснював російський БПЛА Supercam.

12-та окрема бригада армійської авіації імені генерал-хорунжого Віктора Павленка бригада армійської авіації України. Базується в Новому Калинові Львівської області. Підпорядковується безпосередньо командуванню Сухопутних військ ЗСУ. Бригада носить ім’я Віктора Павленка командувача Повітряного флоту УНР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *