ОСТАННІ НОВИНИ

Пенсіонер з Червонограда виграв мільйон у лотерею

Маркіян Рой

|

75-річний мешканець Червонограда зірвав джекпот у розмірі один мільйон гривень у державну лотерею. Про це повідомляє «М.С.Л. Державні лотереї»

Переможець розповів, що бере участь у «Лото-Забаві» з перших тиражів.  За роки участі у лотереї, отримував інші, менші виграші. Найбільший з них склав 4 тис. гривень. «Але він завжди мріяв про виграш джекпоту», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік спочатку не зрозумів, що став лотерейним мільйонером. Він подумав, що виграв 47 500 гривень. Коли його донька зателефонувала на Гарячу лінію оператора державних лотерей «М.С.Л.», щоб пересвідчитися у виграші та дізнатися, як його отримати, вона отримала приголомшливу новину – виграш її батька склав 1 000 000 гривень.

За словами переможця, він вирішив розділити свій виграш між 10 дітьми та 12 онуками, ще й правнукам планує зробити подарунки. Володимир став першим мільйонером цієї лотереї у 2024 році.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *