ОСТАННІ НОВИНИ

Чому варто придбати iPhone Pro Max: 5 вагомих причин

Новини компаній

|

Модель iPhone 14 Pro Max дуже популярна, це флагман 2022 року, який не втратив актуальності у 2023-му і навряд чи це станеться у 2024 р. І для того існує багато вагомих причин. Є чимало фішок, які вразили прихильників бренду, та підштовхнули тих, хто ще роздумував, до того, щоб купити iPhone 14 Pro Max.

Камера 48 Мп

Це те, за що модель iPhone 14 Pro Max отримала ледве не найбільше схвальних відгуків. Адже саме з цього випуску в ній з’явився модуль камери 48 мегапікселів. Завдяки цьому вдається робити фото з відмінною деталізацією при наближенні.

Новий сенсор поєднує 4 пікселі в один для підвищення світлочутливості. Також отримуєте 12-мегапіксельне зображення с 48-менапіксельного датчика. Внаслідок збільшення розміру фотомодулю з’явилася можливість захоплювати в 4 рази більше світла, ніж у попередніх моделях. Так, у Pro Max 14 датчик на 65% більший, ніж в iPhone 13.

Крім того, отримуєте наступні можливості:

  • знімання у форматі ProRAW, а також можливість обрізати кадр, так, як вам потрібно, без втрати якості;
  • відмінна деталізація знімка, який містить багато інформації в кадрі, – це наближення до можливостей професійних фотоапаратів;
  • знімання фото та відео з 2-кратним та 3-кратним зумом.

Всі ці можливості реально оцінити вийде після початку використання пристрою.

Портретний режим

Хоча це стосується камери, все ж потрібно розповісти про нього окремо. Отже, портретний режим доступний у трьох варіантах: x1, x2, x3. При цьому не відбувається втрата якості, навіть не доведеться відходити від об’єктива, як раніше.

Дуже відчутно саме в iPhone 14 Pro Max покращилось фотографування при слабкому освітленні. Це досягається завдяки новій системі камер. Покращення відбулись також для ширококутної камери й телеоб’єктива. Крім того, портретний режим має значно менше шумів.

Екшн-режим: знімання в русі – тепер не проблема

Ця опція дуже важлива для тих, хто полюбляє знімати відео буквально на ходу. У камері досягнута стабілізація другого покоління, тому вдається мінімізувати тряску. Це суттєве покращення в порівнянні з попередньою моделлю. Однак тут теж є своя особливість – потрібно достатньо світла. В іншому разі камері для знімання не вистачить даних. Найкращий варіант використання цієї опції – вулиця й денне світло, при сонячній погоді.

Динамічний острів: найпомітніша візуальна зміна в iPhone 14 Pro Max

Вже з першого погляду помітні візуальні зміни, це насамперед стосується динамічного острова. З вирізом на дисплеї вдасться безпосередньо взаємодіяти, його можна робити додатковим блоком зі статусами додатків.

Він має здатність міняти форму залежно від тих чи інших задач, у тому числі утримує до 2 програм одночасно. Наприклад, це може бути навігатор і таймер або виклик і плеєр. У стандартному режимі динамічний острів прихований, однак одразу ж при увімкненні будь-якого застосунку можна спостерігати взаємодію.

При натисканні на «острів» одразу потраплятимете до активної програми, якщо ж його затиснути, то отримаєте мінівіджет, вигляд якого залежить від того, яким його зробив розробник. Насправді варіантів використання динамічного острова – величезна кількість.

Always-On-Display: будьте завжди в курсі

Ще одна унікальна опція саме в 14 Pro Max – це режим постійної активності екрана. Це дійсно зручна функція, але до неї ще потрібно звикнути, адже на перших порах здаватиметься, що просто забули заблокувати екран.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *