ОСТАННІ НОВИНИ

Військову академію у Львові відвідав литовський генерал-майор

Олена Карп'юк

|

Із візитом в Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 11 березня завітав генерал-майор Збройних Сил Литовської Республіки (у відставці) Віталіюс Вайкшнорас. Про це повідомив очільник військового вишу Павло Ткачук.

Віталіюс Вайкшнорас є радником комітету реформ Міністерства оборони України та ЗСУ. Він ознайомився з особливостями роботи Академії сухопутних військ, після чого з керівництвом вишу обговорив вдосконалення освітнього процесу на шляху досягнення українського війська взаємосумісності з арміями країн-членів НАТО.

Павло Ткачук наголосив на символізмі зустрічі, яка відбулася саме 11 березня. В цей день у 1990 році Литва проголосила свою незалежність після розпаду СРСР.

«Щиро привітав пана Віталіюса із Днем відновлення незалежності Литви, щиро вітаю весь литовський народ з річницею. Висловлюю вдячність за рішучість у боротьбі за свою незалежність, за підтримку України у нашій боротьбі проти російських загарбників, за увагу до діяльності нашого вишу, за допомогу у підвищенні освітньо-наукових спроможностей системи військової освіти нашої держави. Із вдячністю сприймаємо поради та рекомендації досвідчених колег», – підкреслив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: НАСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *